» Gym 22

Long time no see... Idag blev det ett grymt benpass på nyöppnade Gym 22 i Nacka! Ni vet känslan när man knappt kan gå efter ett benpass, den har jag nu och har haft hela eftermiddagen sen jag lämnade gymmet, underbart! Så skönt att verkligen känna att man tagit ut sig. 
Blev även (lite spontant) ett nytt gymkort. Haha tyckte jag var värd det och teckande ett kort även där :) Så nu går halva lönen på gymkort känns det som, haha men det är det lätt värt! 
Gymmet är riktigt riktigt bra, många maskiner och riktigt bra maskiner, vissa med fria vikter och vissa med viktplattor, många stänger och många kabelmaskiner. Det enda som kan vara en nackdel är att det är en del trappor för att komma upp till gymmet men det bästa med det är att det är uppdelat; konditionsmaskiner längst ner, olika pass på mittenvåningen och ren styrketräning högst upp. 
Det betyder att man slipper se de som står och sliter på en crosstrainer i flera timmar, inget emot dem som gör det men det gör inte mig motiverad det minsta ;) 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo