» Vad gör jag?

Många dagar undrar jag vad jag håller på med. Ska jag verkligen ställa mig på en upplyst scen i en bikini uppdragen alldeles för högt på höfterna i ett par genomskinliga plastklackar och en massa blingbling... Hmm... Kommer jag se ut som en pinne när jag dietat ner mig? Har jag för lite muskelmassa för att ens kunna mäta mig med de andra på scen och hur grinig och sur kommer jag egentligen att vara på dieten i vår?
Ja, det är tankar som snurrar i mitt huvud dagligen. Men så fort jag kommer till gymmet, tar på mig mina hörlurar och sätter på "Run this" med Rob Bailey & The Hustle Standard är jag fullt fokuserad. Då förstår jag varför jag har mitt mål, varför jag tränar och hur kul jag tycker att det är. Det är inte bara ett mål utan en livsstil och jag hoppas innerligt att jag når det jag längtar efter!
Nej men den riktiga frågan är väl kanske hur mycket dessa hjärnspöken kommer störa mig i framtiden när jag går lågt på kalorier och tvingar mig upp för mina morgonpromenader. Det får tiden utvisa ;)
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo