» Ett aktivt liv?

Varför lever du ett aktivt liv, vilka är fördelarna med detta?
 
Jag anser mig leva ett ganska aktivt liv. Inte bara för att jag tränar på gymmet flera dagar i veckan utan för att jag tycker om att röra på mig. Jag älskar att gå på promenader och att känna mig helt slut i musklerna efter ett hårt gympass eller att ha så mycket träningsvärk i kroppen att jag knappt kan gå. Suget jag får efter att träna när jag vilat för länge, om jag till exempel varit sjuk är helt underbar, samtidigt som det kan vara jobbigt att alltid känna stressen över att vilja träna.
Varför jag valt att leva ett aktivt liv är för att det är mitt intresse, jag är intresserad av fitness och för att kunna nå mitt mål (att ställa mig på scenen i bodyfitness) har jag valt ett aktivt liv till fullo.   
 
Fördelarna som jag upptäckt är att jag såklart mår fysiskt bättre, samtidigt som jag kan slappna av och känna mig riktigt nöjd över det jag presterar, alltså även psykiskt bättre. Ytterligare en fördel är att kosten automatiskt blir bättre då det känns onödigt att förstöra träningen med en massa dålig mat. Därför kan det inte annat än kännas bra :) Ingen ångest här inte!  
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo