» Vilken resa!?

I fredags tog vi bilen ner till Göteborg direkt efter lunch. Var en lugn färd ner men mitt i smeten i Göteborg började bilen bete sig konstigt... Den började skaka och motorlampan började lysa, vi lyckades trots detta ta oss hela vägen till hotellet och in i garaget och kunde pusta ut. Vi checkade in och lämnade packningen på hotellet innan vi gick och mötte upp Tommie för att äta middag. Då det var fullt överallt fick vi nöja oss med ett litet kebabhak ;)
 
Morgonen därpå vaknade vi tidigt och åt en mumsig frukostbuffé på hotellet. Därefter knatade vi ner till mässan och stod i en lång och härlig kö för att bli insläppta i lokalen. Väl inne fick vi vänta ytterligare ett litet tag för att bli insläppta på mässan, planen var att köpa det vi tänkt på mässan innan vi gick in i kongresshallen för att se classic bodybuilding och det var ett riktigt smart drag... För när vi inte längre orkade sitta och se på tävlingarna var det smockat med folk på mässan!
Restaurangen mix serverar varje år supergod lunchbuffé med grymma råvaror så detta var ett självklart kort till lunch. Åt en massa kyckling med grillad potatis och supergod sås. Efter det var det dags att gå in i hallen för att se på body fitness! Riktigt kul och motiverande då jag haft koll på flera av tjejerna på instagram innan tävlingen. Träffade även Johanna som egentligen skulle stått på scen men som var tvungen att hoppa av då kroppen strejkade mot dieten. Hon hade grymma platser så helt plötsligt satt vi på första parkett ;) tackar tackar!
 
Efter sista tävlingen blev det några sista varv på mässan och jag hann då träffa bästa coachen innan vi knatade upp mot hotellet och åt middag där. Sedan däckade både jag och Tim i sängen tidigt...
Ytterligare en supergod frukostbuffé väntade på söndagsmorgonen och sedan var det upp till bevis om bilen hade tillfrisknat i garaget... Men såklart inte! Därför fick vi checka ut och börja googla verkstäder, en söndag, mitt i göteborg, lättare sagt än gjort! Till slut hittade i alla fall pappa en verkstad på nätet som hade öppet, vi ringde dit och fick sakta försöka ta oss dit med den trasiga bilen som tur var gick att köra försiktigt. 
Tre timmar senare var som tur var bilen fixad och vi kunde äntligen bege oss hem till Stockholm igen!!! Så skönt men planen att hinna träna och handla på eftermiddagen fick strykas såklart. 
Sammanfattningen av helgen är i alla fall kul, motiverande, träffat härligt folk och så klart en del shopping!
Här får ni lite bilder jag tog under lördagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(bjuder på mitt löjliga flin när jag inser hur lång jag egentligen är)
 
 
 
Blev inte så mycket shopping i år men jag kommer självklart visa er vad jag köpt närmre senare ;)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo